суботу, 17 травня 2014 р.

Тернопільський клуб верхової їзди «Стара Підкова»





Тернополянам та гостям нашого міста пощастило. Вже близько п’яти років у Тернополі діє клуб верхової їзди «Стара Підкова». За п’ять кілометрів від центру міста Ви потрапляєте в сільську ідилію. Набридливого міського шуму тут не чути, натомість відчуваєш запахи що вітер доносить з полів та лісу, які розкинулись по обидва боки від «Старої Підкови». На всій території клубу розбито мальовничий фруктовий сад. Вмостившись під крислатими яблунями, за дерев’яними столиками, які пам’ятають тепло рук столяра, Ви зможете не лише відпочити, а ще й поласувати смачним шашликом. До послуг відвідувачів – затишна російська баня на дровах, де від пахощів полину, м’яти та звіробою Ви забудете про всі турботи та негаразди напруженого робочого тижня.


 Однак, по–праву, родзинкою клубу є його мешканці – коні та поні, віслючки Джамшуд і Равшана, породистий пацюк Бурак Обама. Щоб отримати потужний заряд позитивної енергетики, яку коні дарують усім, хто їх любить, не обов’язково сідати верхи, досить пригорнутися до цієї благородної тварини, відчути її тепло та спокій. Якщо ж Ви хочете навчитися триматись в сідлі - досвідчені інструктори допоможуть вам у цьому. До послуг відвідувачів комфортний критий пісчаний манеж, ну а якщо Ви вже впевнений вершник, то маєте можливість відточувати свою майстерність на лісових алеях – по сусідству з клубом розкинувся кутківецький ліс, або в полях, що простяглися з протилежного боку «Старої Підкови». До речі, верхова їзда – ефективний антицелюлітний засіб та активна зарядка для всіх груп м’язів. Подарунок у вигляді прогулянки верхи зможе стати незабутнім для ваших друзів та близьких. Окрім того фото молодят на фоні коней буде окрасою та наповнить позитивним змістом інтер’єр вашого офісу чи помешкання.


Нещодавно в "Старій Підкові" відкрився затишний мотель. Замовивши номер в гуцульському стилі під тінню старого горіха, Ви будете приємно здивовані його інтер’єром та цінами. Відпочинок у ньому подарує Вам незабутні відчуття спокою під вечірню симфонію цвіркунів.

Також на території клубу побудовані симпатичні альтанки, почеплені гамаки, діє мініфутбольний дитячий майданчик, де Ви і Ваші дітки зможете активно побігати та погратися. Є можливість винайняти велосипеди!
Ласкаво просимо до Тернопільського клубу верхової їзди  «Стара Підкова»!
Наші контактні телефони:
050 627 12 72, 098 575 66 30, 420330

Наша адреса: м. Тернопіль, мікрорайон. Кутківці,
вул. Бригадна, 25 (територія ветлікарні).

Маршрутні таксі: 25, 23.

Немає коментарів:

Дописати коментар